"Pjevala si izrazito tešku pjesmu s izrazito malo godina" - rekla joj je Martina

Sara Županović je Splićanka koja se bavi pjevanjem i ima jasno zacrtan plan za svoju budućnost. Na Supertalent je došla pokazati svoj talent s kojim je oduševila žiri i tako prošla dalje s četiri DA.

Jezična gimnazija u Splitu i glazbena produkcija njezina su vizija za budućnost, a dosad je svoj glazbeni talent razvijala na satovima gitare i pjevanja. Za sebe kaže da je perfekcionistica s manjkom motivacije, a najveća podrška u životu su joj roditelji, koje ponekad mora podsjetiti da budu malo stroži prema njoj, te zaštitnički nastrojeni prijatelji.  

Sara je svoje umijeće pjevanja pokazala na pozornici Supertalenta, a što se odvijalo iza savršenog glasa i vrhunske izvedbe, Sara je otkrila: "Imala sam tremu prije izlaska na pozornicu koju su tata i voditelji ublažili pa je razgovor sa žirijem bio jako ugodan. Tijekom izvedbe me opet uhvatila trema pa mislim da sam mogla puno bolje i da nisam pokazala sve što mogu".

Ovoj budućoj glazbenoj zvijezdi uzor je belgijansko-talijanska diva Lara Fabian koja pjeva na čak 11 različitih jezika, Sara nam otkrila kako joj rijetko tko može pomoći u njezinoj samokritičnosti na koju se osvrnula i Martina Tomčić: "Pjevala si izrazito tešku pjesmu s izrazito malo godina. Ja mislim da moraš biti s večerašnjom izvedbom zadovoljna, a onaj jedan dio nezadovoljstva ćeš odraditi kad se makneš s pozornice (…), a nama daj privid onog kako je zapravo nama bilo i kako je publika reagirala, a to je da je nama bilo jako dobro".

Propuštenu epizodu "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju