Sandi i Helena plesali su rumbu.

Prisjetimo se, Sandi i Helena prošlog su nas tjedna svojim nastupom odveli u budućnost. "S kao Sandi, s kao samba - mislim da je ovo dobitna kombinacija večeri. Bili ste fenomenalni", simbolična je bila Franka dok je Marko Ciboci dodao: "Kad sam čuo da plešeš sambu pomislio sam kako će to izgledati, ali uopće nisam imao potrebe za tim. Uskladio si svoju energiju s energijom sambe i ovo je bila nekakva verzija TikTok sambe ja bih rekao." Osvojili su 36 bodova žirija.

Sandi je poručio svima koji će tek doći u ovaj show da ne slušaju nikoga pa će im lakše biti plesati i stilove za koje svi kažu da su teški.  

"Vi ste par koji je od početka ovog showa u samom vrhu i po ovacijama publike i po ocjenama. Nije upitno možete li vi to ili ne, od vas uvijek očekujemo najbolje. Meni je danas nedostajalo rumbe u rumbi, malo plesnosti", istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

Marko Ciboci rekao je da vidi Sandija kao nebrušenog dijamanta, ali i da bi mu za jedan segment plesa dao jedinicu, no nju je već iskoristio za Asima. Osvojili su 31 bod žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju