Albina i Mario plesali su paso doble.

Prošle nedjelje Albina i Mario plesali su cha cha cha. "Moram priznati da me ova današnja izvedba nije toliko oduševila kao one zadnja dva puta. Nekako jednostavno mi je falilo fokusa i malo je prošla izvedba pored mene, ali bit će bolje ubuduće", komentirala je Larisa Lipovac Navojec.
"Ja se ne bih složio s tim dijelom. Gledam i razmišljam si koji napredak Albine od prvi puta", kratko je prokomentirao Igor Barberić. Osvojili su 31 bod žirija i tome su se pribrojila dodatna dva boda koje je Albina osvojila u zamjeni parova. Dakle sveukupno su u prošloj emisiji osvojili 33 boda. 

"Sad se već približavamo finalu i ostala je fina grupa pa moramo malo dizati kriterije. Treba poraditi na ramenima i samo to", kratak je bio Igor Barberić.

"U plesu bi bilo dobro da postoji jedna konstanta, jedna uzlazna putanja i na podiju se ne trebaju vidjeti problemi iz dvorane. Bez obzira na to uvijek je partner važan i važan je odnos. Treba sve izvesti do kraja, a vi ste to danas izveli", istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

"Vrlo interesantna interpretacija paso doblea. Borio sam se u trenucima da vidim taj paso doble, ali nećemo pričati o tome jesam li slijep, nego kako si ti to odplesala. Paso bi trebao biti matador i plašt gdje je plesačica kao plašt i moram reći da mi je žao što sam vidio dva bika koja se bore", konkretan je bio Marko Ciboci. Osvojili su 31 bod žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju