Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Što stoji iza prosvjeda u Vukovaru? Kome je u interesu da se ljudi tamo opet gledaju poprijeko, upiru prstom jedni u druge? Jesu li žrtve, u ime političkih obračuna, po tko zna koji put izmanipulirane? Samo su neka od pitanja na koja će ''Provjereno'' tražiti odgovore u ovotjednoj emisiji.

Samo za ''Provjereno'' progovara majka koja je odbila kemoterapiju za svoju desetogodišnju kćer. Umiješala se bolnica, socijalna služba. Ekipa ''Provjerenog'' postavlja pitanje: kada je dijete bolesno, tko ima glavnu riječ oko liječenja: roditelj ili država?

 

''Provjereno'' istražuje zašto članovi zloglasne obitelji Šajnović/Sužnjević unatoč pet pravomoćnih presuda još uvijek šeću slobodni i siju strah i trepet.

Jedna od tema je i školska kuhinja u koju pola roditelja odbija slati djecu jer je kuhar HIV pozitivan. Vidjet ćemo i ishod priče osobe koja je upravo u emisiji Nove TV otkrila svoju najveću želju – dan kada će primiti poziv poslodavca koji će mu reći: čestitam, primljeni ste! To je dan koji je čekao cijeli život. Tu je emisiju ''Provjerenog'' gledao i njegov današnji šef. Što je sve uslijedilo, saznajte u ovotjednoj emisiji.

 

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 27. rujna na Novoj TV, propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju