Helena Buljan utjelovit će lik Ivanove zahtjevne majke koja ne pokazuje preveliku naklonost prema svojoj snahi.

Nova humoristična serija Nove TV, 'Samo ti pričaj' donosi nove zabavne trenutke, a uz šestero glavnih glumaca vidjet ćemo uskoro i jedan novi lik. U nizu zabavnih situacija u kojima će se naći glavni likovi serije, tri para, bit će i nekoliko koje će nas posebno nasmijati. Dubravka i Ivan imat će zanimljiv tjedan, a njihov brak dodatno će začiniti i posjet Ivanove majke Anite, koja baš i ne pokazuje preveliku naklonost prema svojoj atraktivnoj snahi, iako pred Ivanom to vješto prikriva. U epizodnoj ulozi svekrve koja voli zanovijetati vidjet ćemo glumicu Helenu Buljan, koju je publika već imala prilike gledati na Novoj TV u seriji 'Larin izbor', u kojoj je glumila Kike. David će pak ovaj tjedan, kada ga uhvati neka vrsta krize identiteta, dati sve od sebe da napokon stvori vrhunsko glazbeno djelo po kojem će ga svi pamtiti, a Ivi će biti dosta njegova, kako ona to vidi, besposličarenja, pa će David gotovo završiti na ulici, zajedno sa svojim novim instrumentima.

U Stjepanovu i Marijinu domu bit će jednako zanimljivo. Marija će popravljati bojler i ozlijediti nogu, pa će Stjepan morati preuzeti njezine dužnosti i vidjeti kako je to biti kućanica i dvoriti surpužnika.

Ne propustite dobro se nasmijati uz svakodnevne zgode i nezgode bračnih parova u seriji 'Samo ti pričaj' na Novoj TV od ponedjeljka do četvrtka u 18:20 sati!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju