Ne propustite nove epizode urnebesno smiješne serije 'Samo ti pričaj'!

Nova serija 'Samo ti pričaj' svakodnevno zabavlja gledatelje Nove TV ispred malih ekrana. Tri generacijski različita para nasmijavaju nas svojim humorističnim dijalozima i situacijama u kojima se nalaze.

Komediju mladog para Ive i Davida pokreće njihovo neiskustvo u zajedničkom životu i postavljanje pravila, a najstariji par Marija i Stjepan predočavaju kako ljubav izgleda nakon trideset godina braka, kada nema više nikakvih tajni, a dnevne rutine su prošarane sitnim podbadanjima i još sitnijom romantikom.


Temperamentno različiti srednji par, Ivan i Dubravka, proživljavaju odnos kad djeca napuste obiteljski dom. Ivan se tada osjeća zanemareno, dok Dubravka previše troši na kupovinu. Tako će u narednim epizodama ovaj par potegnuti pitanje ljubavnih vještina u krevetu. Dok Ivan, kojeg glumi Igor Mešin, smatra da je, kako kaže, i u hrani i u krevetu nezasitan, Dubravka, koju utjelovljuje Sandra Bagarić, ima ipak drugačije mišljenje.


U priloženom videu pogledajte kako mu je Dubravka odbrusila, a ostale zanimljive rasprave sva tri para pratite od ponedjeljka do četvrtka u 18:30 na Novoj TV!

#NovaTV - 21.03.2016.

Početak tjedna je dobro započeti s malo humora! :) Zato budite i danas uz urnebesni bračni par #DubravkaiIvan i seriju #Samotipričaj u 18:30 na #NovaTV!

Posted by NOVA TV on 21. ožujka 2016

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju