Vjeko Bratte sebe opisuje kao showmena, a kadrovi iz backstagea Supertalenta definitivno idu tome u prilog!

Natjecatelj iz Našica Vjekoslav Škrnjug pjeva po kafićima, u društvu i može se reći kako već ima svoju publiku, ali i pseudonim – Vjeko Bratte!

O postojanju obožavatelja svjedoči i činjenica da su ga prijatelji došli podržati u majicama na kojima je otisnuto njegovo ime.


 

''Moja točka je u biti show. Ja sam rođeni showman i otpjevat ću pjesmu Bijelog dugmeta'', objasnio je Vjeko i dodao: ''Mislim da će mi matrica pobjeći, ali tu sam zbog zabave, prošao ili ne.''.


 

Najavljuje ako se njegov nastup sastoji od dva dijela. U prvome će imitirati Zdravka Mamića, dok će u drugome pjevati. ''Glazbom sam se počeo baviti kada sam imao sedam godina'', ispričao je ovaj 20-ogodišnjak koji je imitiranje otkrio relativno nedavno.

''Imitiranje poznatih osoba je krenulo kroz zezanciju u društvu , ljudi kažu da mi dobro ide pa sam počeo trenirati i razvijati i svoj drugi talent.'', rekao je.

Koji će se dio nastupa ovog osebujnog mladića više svidjeti publici i žiriju saznat ćemo već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV u novoj epizodi Supertalenta!

Do nove epizode prisjetite se dobitnice zlatnog gumba Adne Šestić!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju