Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu

Ljubavna priča Matthewa McConaugheyja i Camile Alves započela je na neuobičajen način, a danas je jedna od najljepših u Hollywoodu.

Upoznali su se 2006. u klubu na Sunset Boulevardu. Matthew priznaje da je u tom periodu uživao u samačkom životu i nije imao namjeru skrasiti se, no ostao je očaran brazilskom ljepoticom. Kako ne bi propustio priliku pozvao je Camile i njezine prijateljice da se pridruže njegovom društvu. Iako su na kraju to i učinile, Camila priznaje daju slavni oskarovac nije oduševio. Prvi razgovor koji je par vodio bio je na njezinom rodnom portugalskom jeziku. "Tada sam razumio portugalski bolje nego u naših devet godina veze", izjavio je Matthew jednom prilikom za People.

U intervjuima su otkrili da tajna sretnog braka leži u svakodnevnim i uobičajenim stvarima poput razgovora, duženja u kući, kuhanja zajedno i slično.

Matthew je svoju dragu pronašao, a hoće li uspjeti pronaći i blago doznajte u filmu "Sahara".

Nakon što pronađe znameniti novčić povezan s povijesnom legendom, vrhunski istraživač Dirk Pitt (Matthew McConaughey) upustit će se u avanturu života – lov za blagom kroz neke od najopasnijih predjela zapadne Afrike. U potrazi za davno izgubljenim bojnim brodom iz građanskog rata s tajnim teretom, kojeg lokalno stanovništvo naziva "Brodom smrti", Dirk i njegov duhoviti pomoćnik Al Giordino (Steve Zahn) upoznaju dr. Evu Rojas (Penelope Cruz).

Prelijepa i genijalna doktorica vjeruje da je tajanstveno blago povezano s puno većim problemom koji predstavlja prijetnju cijelom svijetu. U potrazi za brodom, za kojeg nitko ne vjeruje da postoji, Dirk, Al i Eva moraju se uzdati u svoju domišljatost i hrabrost ne bi li uspjeli nadmudriti opasne vojskovođe, preživjeti u opasnoj zemlji i naposljetku razriješiti tajnu.

Film "Sahara" ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju