Večeras očekujte neočekivano! Vidjet ćemo velike obožavatelje Maje Šuput, intrigantne plesače i neobične talente!

Osim Muje Memića kojeg očekuje večera iznenađenja u večerašnjem Supertalentu vidjet ćemo još jednu obožavateljicu Maje Šuput.

Zorica Sekulić predstavit će se pjesmom Danijele Martinović 'Neka mi ne svane'. ''Smatram da imam sluha i da imam talent. Moj stil je većinom zabavna glazba, a uzor mi je Maja Šuput. Voljela bih biti bolja od nje, ili bar približno, tu negdje.'', rekla je Zorica koja bi iznos glavne nagrade uložila u svoj videospot.


 

Od plesača ćemo u četvrtoj epizodi vidjeti i plesnu skupinu Modus iz Zagreba koji se bave plesom, edukacijom i natjecateljskim plesom u modernom plesu, jazzu i showu te su već 19 godina u reprezentaciji Hrvatske. ''U showu očekujemo zadovoljstvo djece, da im to bude motiv i poticaj za dalje'', kazala je trenerica.

Od pjevača vidjet ćemo još i šesnaestogodišnjeg Josipa Požgaja, koji, kako kaže, pjeva od vrtićkih dana, a jednog dana vidi se kao uspješan glumac i pjevač u Hollywoodu.

Gledatelje, a osobito gledateljice zasigurno će zaintrigirati Brazilac Diego Siqueira koji već osam godina živi u Hrvatskoj. Povod njegovom dolasku u Hrvatsku, ističe, bio je taj što je želio iskusiti nešto novo i dokazati samom sebi da može postići više u životu.

Svoje plesno umijeće pokazat će i Osječanka Edina Mišković koja ističe da je za nju ples nešto posebno što ju je oduvijek privlačilo. ''Ples je u meni jedna emocija. Predstavit ću se emotivnim plesom, pokretom uz glazbu.'', otkrila je.

Riječanka Sara Saršon ispred žirija otplesat će trbušni ples, sa posebnim rekvizitom, za kojega smatra da nije dovoljno cijenjen u Hrvatskoj.Na Supertalent je došla u pratnji prijateljica.

Žiri će bez daha pokušati ostaviti i sedmogodišnji Niko Žiher koji će se predstaviti mažoret plesom u kojega se zaljubio vidjevši sestru kako pleše. Plesati je počeo prije dvije godine, član je udruge Garešničkih mažoretkinja, a u dječjoj kategoriji osvojio je do sada 13 zlatnih medalja.

Naklonost žirija pokušat će osvojiti i plesni par Fusion, Valentina i Ivan koji zajedno plešu nešto manje od godinu dana. ''Rekli s nam da između nas ima dobra plesačka vibra, pa smo to odlučili iskoristiti i doći na Supertalent!'' rekla je Valentina.

S talentom govorenja unatrag žiri će pokušati osvojiti Klara Jurković, a nevjerojatan talent otkrit će Siniša Matijević koji crta i vozi bicikl s povezom na očima.

Tko će svojim talentom oduševiti žiri, a kome se sreća neće osmjehnuti ne propustite doznati večeras u Supertalentu od 20 sati na Novoj TV!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju