Svestrana Carmen Electra, Vivica A. Fox i Stacey Dash postavljaju nova pravila!

Tara Leigh Patrick, nama poznatija kao Carmen Electra, američka je glumica, manekenka i pjevačica. 46-godišnja zvijezda karijeru je započela 1990. kao plesačica. Godinu dana kasnije, odselila se u Kaliforniju gdje upoznala Princea koji joj je pomogao u ostvarenju kratkotrajne pjevačke karijere.



1996. godine prvi je puta pozirala za Playboy. Nakon toga se na naslovnici tog časopisa pojavila još 3 puta. Skidanjem za Playboy postigla je veću popularnost te je dobila ulogu u megapopularnoj seriji 'Baywatch' (Spasilačka služba).



Svestrana umjetnica okušala se i ulogama na filmu. Jedan od njih je i komedija 'Izigrane' u kojoj igra Lauren. Lauren je jedna od tri pametne i seksi prijateljica (zajedno s Vivicom A. Fox i Stacey Dash) kojima su dosadili su muškarci pa su odlučile da se počnu poigravati s njima.

Želeći dokazati da su svi muškarci predvidivi i da ih je lako zavesti, odlučuju igrati prema novim pravilima. Zajedno se natječu u zavođenju jednog sretnika da bi mu dokazale da je san svake žene. No one ne znaju da njihova meta zna što smišljaju i da je i on spreman na igru.


Komediju 'Izigrane' ne propustite pogledati u nedjelju u popodnevnom terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju