Na snimanju filma 'Voliš li pse?' John Cusack je neugodno iznenađivao kolege svojih zahtjevima.

Redatelj filma "Voliš li pse?", Gary David Goldberg, jednom je ispričao kako je scenarij za film dao Johnu Cusacku kako bi napravio eventualne male izmjene u njegovim dijalozima i prilagodio lika sebi.

Redatelj je ostao nemalo iznenađen kada mu je Cusack vratio scenarij deblji za čak 35 stranica isključivo njegovih dijaloga. Cusackova kolegica sa seta ovog filma, Diane Lane, izjavila kako joj je bilo vrlo neugodno improvizirati prema Cusackovim željama kojih je, kako kaže, bilo zaista previše.

Goldberg je inače veliki ljubitelj pasa, a posebice newfoundlandera. U fimu se može vidjeti udruga za pomoć životinjama „Animal Avenger“. To je stvarna udruga koju je osnovala glumica Shannon Elizabeth.

Psa Majku Theresu odigrala su dva štenca pasmine newfoundland – Molly i Maeve. U vrijeme snimanja filma bili su stari tek 6 mjeseci. Tek na kraju filma oba psa pojavljuju se zajedno, a redatelj Goldberg toliko se zaljubio u Molly i Maeve da ih je nakon snimanja odlučio obje udomiti.

Na početku filma nekoliko djece pleše pomoću „štapova“. Oni zapravo plešu tradicionalni filipinski ples tinkling. To je ples u kojem se bambusovi štapovi spajaju i odvajaju u ritmu glazbe, a plesači ih graciozno preskaču.

Romatična komedija „Voliš li pse?“ nastala je prema istoimenom romanu spisateljice Claire Cook.

Romantičnu komediju 'Voliš li pse?' ne propustite pogledati u nedjelju u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju