"U vašem slučaju to su četiri NE" - odlučno je rekla Martina!

Bianca Kolompar i Roman Brnad su bračni par koji je na Supertalentu nastupio u duetu, Roman je pjevao, a njegova žena pratila ga je na violini. Međutim, njihova izvedba i Romanovo ponašanje natjeralo je žiri da „jednoglasno“ stisnu X. Cijeli nastup pogledajte OVDJE!

Reakcije ovog bračnog para nakon nastupa na Supertalentu govore sve, tražili su razlog zbog čega su dobili četiri X-a. Pogledajte kako su Roman i Bianca komentirali odluku žirija!

 

 

 

 

@supertalenttv

Koji je razlog? 🤔 supertalent supertalent2021 gottalent

♬ original sound - Supertalent

„Nama se ne svađa, znate ovo je jedna pristojna emisija, ljudi dođu pošteno otpjevaju, ne otpjevaju, ali se ne ponašaju ovako. Ne znam iz kojeg razloga ste postali agresivan, ovo nije takva emisija. Mi jesmo dali četiri X-a, to znači da niste dobili prolaz, da se nama vaše pjevanje ne sviđa, ali se i dalje ponašamo pristojno.“ – rekla je Maja na kraju Romanovu izvedbu.

Martina se nadovezala na Majin komentar: „Nas četvero smo ovdje na pozicijama na kojima jesmo, ocjenjujemo na način kako ocjenjujemo, kandidati nakon što izvedu svoju izvedbu napuštaju je s tri DA, dva DA, jednim DA, četiri NE; u vašem slučaju to su četiri NE. Ja ću se u ime svih kolega zahvaliti na vašem dolasku, doviđenja“.

Propuštenu emisiju "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju