Plesna skupina Ritam zona uz Emila i Mateju istaknula se, po mišljenju publike, kao najbolja u sinoćnjoj emisiji Supertalenta.

Peta polufinalna emisija Supertalenta iznjedrila je još dva nova finalista tako da je brojka zaokružena na deset!

Ples je bila nit vodilja jučerašnjih senzacionalnih nastupa tako da smo vidjeli erupciju emocija od ljubavno plesnog para Emila i Mateje te uvježbanost, uigranost i zajedništvo od plesne škole Ritam zona.

Nakon proglašenja finalista trenerica Tamara Berec rekla nam je: ''Jako smo uzbuđeni. Nije mi toliko bilo važno hoćemo li proći u finalne koliko da se dobro predstavimo. Najvažnije mi je bilo radi djevojaka, kako će se osjećati. Učim ih da pobjeda sama po sebi nije bitna nego sam procesi stvaranja, iskustva i osjećaja''.

Zadovoljna je njihovom izvedbom, a kako i ne bi kada su komentari žirija bili sjajni. Maja Šuput im nije mogla pronaći manu, Davor Bilman rekao je kako su bili sinkronizirani, a Martini Tomčić svidjele su se njihove ekspresije''.

Što li nam nakon ovoga pripremaju za daljnje natjecanje? ''Za finale već imam par ideja. Dosta radim koreografija na mjesečnoj bazi. Moja mašta radi ubrzano i aktivna je tako da imam ideje i garantiram show'', kaže Berec koja inspiraciju za koreografiju pronalazi u svakodnevnom meditiranju.

S kakvom će se točkom predstaviti Ritam zona i što pripremaju ostali natjecatelji Supertalenta ne propustite doznati nedjeljom od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju