Publika i žiri vjerovali su u nju. Za sebe kaže da je slavuj, a na pozornici je to i dokazala!

Pamtimo je po skromnosti, raskošnom vokalu i nevjerojatnoj simpatičnosti, no ono što je izvela u polufinalu iznenadilo nas je!


 

Iva Augustinović rodom je iz Žepča, no životni poziv i ljubav prema glazbi odveli su je u Graz. Kako kaže, kao prava glazbenica, bori se s dva fakulteta. Paralelno studira ekonomiju te glazbenu akademiju, a uz to vodi crkveni zbor u hrvatskoj katoličkoj misiji u Grazu.

Za polufinale Supertalenta odlučila se za izvedbu pjesme ''All By Myself'', kanadske pjevačice Celine Dion. Ovaj odabir nije bio slučajan.

''Nadam se da ću u ovoj pjesmi pobijediti sebe i svoje strahove i prikazati ono što najbolje znam. Inače biram pjesme koje osjećam, a sam naziv sve govori'', objasnila je Iva prije nastupa koja je ovom pjesmom izborila prolazak u finale!

''Sramota je ne biti potresen! Bože što si lijepa, talentirana i intuitivna! Tvoja veličina nije samo tvoj glas, tvoj glas je nemoguć, ja to nisam čula! Bila bih najsretnija da svaki dan imam priliku uživati u tome. Predivna i pretalentirana!'', oduševljena je bila Martina.

Davor, koji je inače suzdržaniji, čak ju je došao zagrliti!

Kako vam se svidio njen nastup?

glasova:

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju