Radovan je Davidovu patku nazvao Babyducks, David je njemu pak dodijelio nadimak Rad-ovan, a Vlado inspiraciju vidi samo u chefici Ani.

Pobjednik izazova Kutija iznenađenje je Ricardo, i to po drugi put u Celebrity MasterChefu! „Tko ne voli pobjeđivati?“ kazao je simpatični Ricardo kojemu je Andrej rekao da kada su u pitanju slatko-kiseli okusi, tu je na domaćem terenu. Uz njega na crti najboljih još su se našli Igor i Ervin.


Unatoč dobrom jelu, Radovan je Igoru prigovorio da mora naučiti braniti svoje jelo. „Ponašaj se kao prema plesačicama“, kazao mu je, dok je Andrej Ervinu rekao da je jako napredovao.


Leon je svojim jelom uspio vratiti Radovana u djetinjstvo. „Bilo je to davno prije nekih 60 godina kad smo u vrtiću imali takve juhe. Ovaj tvoj tanjur je takav napredak od onog prvog s kojim si se predstavio“, Ksenijina patka bila je nejednako pečena, a Andrej je to povezao s njezinim modnim izričajem. „Svaki put kad obujete borosane, vaše jelo je manje uspješno. Možda bi neka modernija obuća donijela bolji tanjur, možda je tu trik!“ našalio se Andrej, a Ksenija je komentirala njegovu izjavu: „Kako sam ja jako fina, ja mu nisam htjela reći da su ovo nove borosane, nova linija koja se sad izvozi u Ameriku, da to nisu one stare!


Iako je žiri zbog neurednosti radne jedinice kaznio Andreu i Davida time da su morali na dvije minute zastati s kuhanjem, ipak su uspjeli žiriju prezentirati uspješno jelo. Andrei je Andrej komentirao da jedino fali umak koji bi sve spojio. „A sada patkica Babyducks!“ našalio se Radovan na prozivci, a Dooks mu na tu pošalicu nije ostao dužan: „Radovan me lijepo počastio s jednim lijepim nadimkom, ali evo ja ću za njega smisliti jedan lijepi nadimak: rad – ovan, ali molim da mu se to kaže tek kada završi MasterChef!“

Njegovo jelo oduševilo je žiri, a Ana mu je poručila: „Znaš što se meni kod tebe najviše sviđa? To što kad mi obilazimo i bez obzira što te upozorimo na nešto da krivo radiš, ti kažeš ne,ne, ne to tako treba biti i na kraju stvarno ispadne dobro! Okusi su jako fini, bravo David!“

 

Za Sementino jelo Ana je komentirala da je prezentacijski malo loše i da se ubuduće više potrudi, Mili je Andrej poručio da je jelo na tragu njezinog kuhanja, a Ivani da je jelo nedotjerano, dok je Ana dodala da je jedina imala drugačiji pire. Lana koja je uvijek bila pri vrhu sa svojim jelima, ovoga puta je podbacila. „Dosada su sva tvoja jela bila u vrhu, a danas si se spotaknula o patku, o korabu, slaninu, dobro je da si na nogama!“ poručio joj je Andrej. Za Hrvoja također ovaj izazov nije bio u rangu prethodnih. Njegova greška bila je što je presolio kupus, a žiriju je kroz šalu rekao da to tako mora biti. „Ovo su kineske alge, a ne kineski kupus, neko podvodno biće!“Iako je Radovan od Vlade očekivao megahit, patku je ipak presušio. „Čovjek da napravi hit, mora imati inspiraciju, muzu neku. Da je Ana to tražila od mene, ja bih megahit napravio, a ovako od Radovana baš nisam uspio dobit muzu!“ referirao se Vlado na Radovanov zahtjev.

Celebrity MasterChef ne propustite pratiti od nedjelje do utorka u večernjem terminu na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr


Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju