Minea: „Premašila je sva očekivanja. Ne znam što sad iza nje…“

Druga domaćica ovoga tjedna, nogometna trenerica i bivša nogometašica Tihana Nemčić šarenom je večerom zadivila goste, osvojila 20 ribica i popela se na sam vrh bodovne ljestvice. „Premašila je sva očekivanja. Ne znam što sad iza nje, kako, što, tko, gdje – stvarno ne znam“, oduševljena je bila Minea s kojom je i ostatak ekipe dijelio mišljenje.

Šareni tanjur od avokada, voća i kozica uz dodatak prepečenca poslužila je domaćica kao predjelo. Domaću pastu pripremila je za glavno jelo te je začinila domaćim pestom od bosiljka i dodala posebni sastojak – slane srdele, iz Pažaninovog specijalnog zadatka. Uz desert je Tihana gostima poslužila i svoju knjigu o ženskom futsalu koju je izdala prije četiri godine. „Čekaj ti imaš u svoju knjigu? Pa ti si Tihana puna iznenađenja, hodaš li po žici možda, letiš ili žongliraš?“, oduševljen je bio Mario poklonom.

Drele je pak bio nepovjerljiv pred sam početak večere: „Ako nam Tihana pripremi bezmesni obrok ja ću, moram to priznati, morati imati neku alternativu“. Njegove sumnje su se i ostvarile, pa je domaćica posegnula za suhim kobasicama iz hladnjaka.

„Beskonačan broj bih joj dala za ovu večeru, tako da pet ribica ide uz plus, plus, plus...“, oduševljena je večerom bila Minea, a ni Tihana nije krila oduševljenje. „Dan mi je prošao uz puno izazova, stalno sam nešto radila bilo je jako dinamično, i sad na kraju večere – zašto je gotovo? Ali kad pogledam kuhinju, ima za mene još izazova“, zaključila je.

Koji će izazovi snaći Venu koji sljedeći ulazi u ulogu domaćina, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti' na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju