Osvojio je visokih 19 bodova!

Počeo je još jedan tjedan kuhanja i zabave u 'Ribi na torti'. Oko stola se okupila nova entuzijastična ekipa, a novih pet poznatih osoba koje će u svojim domovima pripremati večeru imaju zadatak pokazati što bolje kulinarsko umijeće, osvojiti što više ribica i ispuniti neočekivani izazov chefa Ivana Pažanina. Prvi se u ulozi kuhara i domaćina našao svestrani Davor Dretar – Drele, a oko svog stola okupio je veselu ekipu koju čine voditeljica i pjevačica Renata Končić – Minea, pjevač Mario Roth, radijski voditelj Veno Parašilovac te nogometna trenerica Tihana Nemčić Bojić.

Fenomenalnim smislom za humor domaćin je goste nasmijao do suza, posebno za vrijeme kušanja deserta, hraneći Mineu. „Najviše me razveselio onaj kolač na kraju koji me podsjetio na djetinjstvo“, poručila je voditeljica koja je isprva pomislila da joj Drele želi uzeti tanjur. Na njegovom stolu našla su se pileća jetrica u omotaču od pancete kao predjelo, odležani ramstek pripremljen na grilu uz dodatak grilane palente kao glavno jelo, te za kraj desert s višnjama.

„Iskreno, kad sam vidio koliko je visoko Drele postavio ljestvicu, odmah sam se zamislio, nemojte me krivo shvatiti, ali odustajem od pobjede – došao sam se zabaviti. Dat ću sve od sebe i neću ljudima servirati splačinu“, poručio je na kraju večeri Veno. A da je Drele doista oduševio goste pokazuje i rezultat na bodovnoj ljestvici gdje je upisao osvojenih 19 ribica

U sljedećoj epizodi ekipu će ugostiti Tihana, što će se spremati u njenoj kuhinji, ne propustite doznati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju