Boris: „Marina će se sigurno snaći sjajno, ona je snalažljiva žena“

 U 'Ribi na torti' četiri sunčana dana u Dalmaciji prošla su u dobrom raspoloženju i veselom društvu. Uz pregršt pjesme, zabave i smijeha, kandidati su uspjeli nešto i skuhati, pa time i osvojiti koju ribicu. Večerašnja večera presuđuje o pobjedniku ili pobjednici tjedna. „Jučerašnja večera kao da je bila iz nekog drugog univerzuma, mislim da su i sami gosti bili u šoku, pa čak i ja“, opisao je prethodni domaćin Josip dojmove s njegove večere.

Finalnu večeru tjedna spremat će Marina Ivić Pivalica, bivša kandidatkinja zabavno-natjecateljskog showa 'Survivor', koja će imati priliku konkurirati Biljani za pobjedu. Marina za svoje goste priprema riblji meni i večeru u tri slijeda, a hobotnicom koju će namijeniti za glavno jelo pomalo će zbuniti ostale natjecatelje.

„Marina će se sigurno snaći sjajno, ona je snalažljiva žena. Svi smo se snašli, pa će i ona“, nagađat će Boris Rogoznica kojemu će se posebno svidjeti ukras kojim će Marina dekorirati tortu.

Kako će Marina uljepšati svoju tortu i time potpuno iznenaditi goste, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju