Boris vratio lopticu, pa dao kritike i najmanju ocjenu

Perspektivni mladi glumac Josip Ledina pripremio je večeru za svoje goste uz pomoć prve ovotjedne domaćice Nataše Bebić, a neobičnim sljedovima iznenadio je goste. Naime, prvo je poslužio desert – čokoladu s rižom uz dodatak šlaga, zatim glavno jelo pa predjelo na kraju.

Za trud i po svemu drugačiju večeru osvojio je 17 ribica i tako se na bodovnoj ljestvici smjestio između Nataše i Borisa. Budući da je na prethodnima večerama bio najveći kritičar, posebno na Borisovoj večeri, čini se da je Boris odlučio vratiti lopticu te je Josipu dao najmanje bodova – tri ribice. „Opći dojam – ništa posebno. Premišljao sam se što bih Josipu dao, mislim da je s obzirom na jela i na njegov trud oko nas zaslužio trojku“, istaknuo je Boris.

Bodovno stanje polako se kristalizira nakon što je Josip osvojio 17 ribica, no time se nije uspio približiti Biljani koja zasad jedina ima sve ribice u mreži. U idućoj epizodi slijedi završnica ovotjednog ciklusa u kojoj će posljednju šansu da ugrozi njezino vodstvo dobiti Marina Ivić Pivalica, bivša natjecateljica zabavno-natjecateljskog showa 'Survivor'.

Tko će u ovom dalmatinskom tjednu odnijeti pobjedu, ne propustite doznati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju