Podijelit će anegdotu koja mu se dogodila dok je tražio tartufe: „Uhvatila me noć, izgubio sam se“

Novi tjedan i pet novih domaćina koji će otvoriti vrata svog doma te pokazati kako se snalaze u kuhinji, a pritom i otkriti neke zanimljivosti o sebi. Ovoga tjedna 'Riba na torti' stiže u Rijeku i okolicu, a druženje započinje u Opatiji jer led probija Elio Pisak.

Punokrvni Istrijan i jedan od najdugovječnijih glazbenika naše estrade gostima će ponuditi pravi istarski meni u tri slijeda. „Ukratko ide aperitiv, a što se tiče predjela donijet ću pršut, onaj pravi. Radit ćemo domaće njoke s tartufima, a za desert radimo dva deserta – jedan je fritule, a nakon toga supu istrijanu“, najavit će Elio voditelju Pažaninu te u njegovoj smočnici nabaviti potrebne namirnice. Uz Pažaninovu pomoć domaćin će u košaru spremiti sve potrebne namirnice, dok će mu u kuhinji u pomoć priskočiti Tamara Brusić s kojom će, osim kuhanja, i zapjevati.„Kad sam imao dvanaest godina, kao dijete, dobio sam zadatak doma da uzmem psa i da odem u motovunsku šumu i otišao sam sa psom tražiti tartufe i to je bilo ludilo – uhvatila me noć, izgubio sam se“, prisjetit će se Elio koji će u smočnici nakon odabira namirnica izvući Pažaninovu kovertu izazova.

Ostaje za vidjeti kojom će mu namirnicom Pažanin zapapriti, kako će je prvi ovotjedni domaćin ukomponirati u svoju večeru i koliko će ribica osvojiti.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju