„Ja sam se trudio s brusilicom, a oni su žlicama i kuhačama“

Nakon paprene posljednje ovotjedne večere kod glazbenice Ines Piknjač Dienne na red je došao najiščekivaniji trenutak tjedna – proglašenje pobjednika. Iako je broj ribica u mrežama kandidata bio skoro pa izjednačen, jedan domaćin izdvojio se od drugih. Večerom inspiriranom 'Lupinizmom' i dalekim Japanom, Lupino je najviše oduševio goste i odnio pobjedu prvog tjedna showa 'Riba na torti'. „Jedino mogu reći – trud se plaća. Evo ja sam se trudio s brusilicom, a oni su žlicama i kuhačama, evo trud se platio“, istaknuo je Lupino nakon pobjede.


Osvojenu nagradu Lupino je poželio podijeliti sa Škorom koji je ponudio drugo rješenje: „Podijelit ćemo, tebi riba meni torta“, dok je Lupino mislio da je njegova pobjeda još jedna šala u režiji njegovih ovotjednih prijatelja.


Dobra zabava krenula je već tijekom večere kod svestrane glazbenice koja je za goste pripremila igru sa zanimljivim pitanjima na koja su odgovarali okretanjem palice. „Mogla su biti malo pikantnija pitanja, tu bih ja zapaprila, ali opet, ja idem u krajnosti“, istaknula je Nika koja možda preferira pikantna pitanja, ali ne i pikantnu hranu jer je tijekom večere ljutinu Dienninih jela pokušavala utažiti jogurtom.


Iako je Dienne na prvu pomislila kako se namirnica iz Pažaninova izazova nikako ne uklapa u njezin meni, gosti su zaključili kako avokado ide uz sve te da izazov nije bio pretežak. „Bilo bi mi drago da je možda bilo malo više breskve, ali kompletno predjelo mi se činilo zanimljivo, pogotovo sa avokadom što sam kasnije čula da je bio njezin izazov. Mislim da je taj avokado cijelu priču upotpunio vrlo zanimljivo“, komentirala je Jasna te večeru ocijenila s pet ribica, kao Škoro i Nika. Dok je Lupino svojom ocjenom presudio: „Svima sam dao četiri boda tako ću i Ines dati četiri boda. Ja ne jedem meso i ništa nije perfektno u životu“, dodao je.


U sljedećim epizodama upoznajte nove zanimljive natjecatelje showa 'Riba na torti', a kako će se snaći u kuhinji te Pažaninovom izazovu ne propustite pratiti na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju