„Moj prvi dojam je, da budem iskren, zna li ova žena napraviti kokice?“

Sredina je tjedna i došao je red da vrata svog doma otvori glazbenica i humanitarka Alex Ognjena. Pomaganje drugim ljudima najviše je čini sretnom te smatra kako bi to trebala biti težnja svim ljudima kako bi svima na svijetu bilo ljepše.

Nakon Kristijana, Alex će se okušati u kuhanju i krenuti u lov na ribice. „Nekad sam bila dobra u kuhinji, kad sam imala volje i vremena, pa sam istraživala. Stvarno volim da je što jednostavnije i praktičnije jer to bude na kraju najbolje“, opisat će Alex, nadajući se da će njezina večera biti jestiva, a ako uz to bude i dobra, kaže, bit će na konju.

„Samo da nisu nekakve nedovršene muhamare, muhe i općenito sva ta neka jela koja su onako na ivici avangarde i nejestivog“, nada se Igor koji priznaje: „Moj prvi dojam je, da budem iskren, zna li ova žena napraviti kokice?“.

„Voljela bih izvući Vjekoslavu jer je ona izmasakrirala moj recept, pa da namjerno sad napravim super njezin recept“, poručit će Alex, a čiji će meni izvući iz kuverte ostaje za vidjeti. Hoće li danas biti koja ribica više od Kristijanovih 18, saznajte na kraju nove epizode 'Ribe na torti'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju