Igor: „Rekao bih da je desert zvijezda večeri uz Blanche“

Glumac Kristijan Ugrina, poznat po svojoj umjetničkoj svestranosti, hrabro je preuzeo ulogu domaćina u emisiji 'Riba na torti'. Zajedno sa svojom kćerkom Marijetom krenuo je u kuhanje večere prema meniju koji je osmislila Zvončica.

Na njezinom meniju našle su se izvanredne delicije – juha od buče kao predjelo, zapečena teletina kao glavno jelo te cheesecake za desert. „Kad sam radila meni, razmišljala sam da bude jednostavno i da bude ukusno“, istaknula je Zvončica. Gosti su Kristijanovu interpretaciju njezinog menija od tri slijeda nagradili s ukupno 18 ribica, što potvrđuje da je zadatak zamjene menija itekako uspješno odrađen. „Ja ću Kikiju dati ocjenu četiri ribice, zbog toga što je zapravo petu ribicu osvojila Marijeta“, objasnila je autorica recepata Zvončica.

Budući da Alex ne jede meso, Marijeta se potrudila pripremiti za nju posebno glavno jelo. „Moje jelo koje sam dobila na iznenađenje je bila tjestenina s umakom od pesta. Bilo mi je super“, istaknula je Alex. Najviše se gostima svidio desert za koji se tražio komad više.

„Rekao bih da je desert zvijezda večeri uz Blanche“, poručio je Igor te time posebno stavio naglasak na Marijetin trud i spretnost u kuhinji. Vjekoslavu je pak zanimalo zašto Kristijan svoju kći naziva drugim imenom. „Mi kad kuhamo zovemo se Blanche i Pier“, objasnio je domaćin.

Kristijan je smislio i igru kojom je dodatno začinio večer. Organizirao je igru pitanja i odgovora gdje je svatko napisao pitanje na papirić, a zatim su se ti papirići miješali i izvlačili redom, dok su svi odgovarali na pitanja koja su napisali drugi gosti.

Sljedeću večeru priprema Alex čije je recepte kuhala Vjekoslava. Ne propustite pogledati čiji će meni izvući treća domaćica ovoga tjedna u novoj epizodi 'Ribe na torti'!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju