Sve veća gledanost serije Nove TV

Od samog početka emitiranja serija ''Na granici'' ostvaruje sjajne rezultate gledanosti, te osim što je ostvarila najbolji start domaće serije u povijesti Nove TV, brojka gledanosti i dalje raste. Svaka premijerno prikazana epizoda serije ''Na granici“ bila je svaki put najgledaniji format dana na svim televizijama, a jučerašnja epizoda serije ''Na granici'' bila je najgledanija od početka emitiranja. Epizodu u utorak je pogledalo prosječno više od 755 tisuća gledatelja, što je 19,2 posto od ukupne populacije, a epizoda je ostvarila 46,9 posto udjela u gledanosti.

Sve zanimljivosti iz serije sa zanimanjem se prate i na raznim digitalnim kanalima, a o tome možda najbolje svjedoči, između ostalog i svakodnevni porast broja followera na Instagram profilu serije, koji je iz tjedan u tjedan bogatiji za tisuću novih pratitelja. Facebook službena stranica serije također je u kontinuiranom porastu, te se samo prošli tjedan pridružilo više od 2700 fanova, a spot serije na YouTube-u pregledan je čak 200 tisuća puta.

U top tri najgledanija formata na svim televizijama, osim serije ''Na granici'' koja stoji na samom vrhu, tu su i ''Dnevnik Nove TV''uz kojeg se jučer informiralo više od 611 tisuća gledatelja i reality show ''Farma'' kojeg je pratilo 512 tisuća ljudi.

Zanimljivo je i za istaknuti da od 20 najgledanijih formata čak njih deset su oni iz grupacije Nove TV, pa tako u najgledanije emisije spadaju i ''Vijesti Nove TV'', ''IN magazin'', serije ''Kazna'' i ''Začin ljubavi'' te dvije hit serije kanala Doma TV, ''Seal Team'' i ''Navy CIS''.



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju