Najgledanija istraživačka emisija u Hrvatskoj koja mijenja društvo nabolje u svibnju je zabilježila najviše rezultate u ovoj sezoni.

Emisija 'Provjereno' je u svibnju zabilježila rekord sezone, s dosegom od gotovo 927 tisuća gledatelja pred malim ekranima. Isto tako, gotovo pola milijuna gledatelja u prosjeku je svakoga četvrtka u svibnju pratilo istraživačku emisiju 'Provjereno'.

Kroz mjesec je ova emisija u prosjeku ostvarila 43,2 posto udjela u gledanosti, a sva svibanjska izdanja 'Provjerenog' bila su gledanija od prosjeka cijele sezone. U odnosu na svibanj prošle godine emisija je u svibnju zabilježila porast preko 30 posto, što ne čudi s obzirom na to da svakoga četvrtka emisija iznova opravdava povjerenje svojih gledatelja donoseći brojne priče kojima mijenja društvo nabolje.

Vrhunski tim na čelu s urednicom i voditeljicom Ivanom Paradžiković, kojeg čine reporteri Mato Barišić, Ema Branica, Kristian Došen, Ivan Čorkalo, Ana Malbaša i Maja Medaković vrijedno se pripremaju, temeljito istražuju, izlaze na teren i prikupljaju sve informacije koje su bitne za razotkrivanje važnih problema građana i naše svakodnevice.

Emisija 'Provjereno' na rasporedu je svakog četvrtka u 22:30 na Novoj TV, a nakon emitiranja gledateljima je dostupna besplatno na novatv.hr.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 6.9.2018.-30.5.2019.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju