Vjekoslav Vostrel dolazi iz Zagreba i njegov talent je pjevanje. Prije nastupa priznao je da je jako uzbuđen i da ima tremu…

Međutim, na pozornici Supertalenta to se nije dalo ni naslutiti. Vjekoslav je suverene vladao scenom, a njegova izvedba pjesme ''I Who Have Nothing'' Tom Jonesa bila je na visokom nivou. 


 

Vjekoslav se desetak godina bavi pjevanjem, išao je na satove pjevanja i klavira, a nastupao je čak u mjuziklima. Nakon toga napravio je pauzu od dvije godine te se ovim natjecanjem želi ponovno vratiti u glazbene vode.

''Vjekoslave, ne izgledate tako kako pjevate! Ne bih nikada rekla da tako pjevate! Naježila sam se tri puta'', rekla mu je Maja, na što se Janko nadovezao: ''S obzirom kako ste došli i vaš nekakav stav općeniti, taj pozitivni šok i promjena koju smo doživjeli bila je fantastična''.

Vjekoslav je od tri člana žirija dobio ''DA'', jedino mu je Davor rekao ''NE'' uz komentar: ''Mene nisi dotaknuo. Ne mogu osporiti tvoj glas, ali ja se nisam naježio''. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju