"Ja sam u šoku da uopće postoje natjecanja u ovoj disciplini..." - komentirala je Maja

Diez Soto je Španjolac koji je u Hrvatsku došao pokazati svoj iznimno rijedak, neobičan i zahtjevan talent: "Želio sam da Hrvati vide moju sposobnost, jer sam siguran da to nikada prije nisu vidjeli" - rekao je ovaj zabavljač koji je žiri ostavio u čudu nakon svog nastupa.

„Ja sam u šoku da uopće postoje natjecanja u ovoj disciplini, ali ako ste vi osvojili tolike nagrade pa tko smo mi uopće da vam sudimo“ – rekla je Maja čija je velika obožavateljica Sotova kćer, otkrio nam je ovaj simpatični Španjolac. 

 

 

Soto predano trenira jer je za prakticiranje njegovog talenta potrebna fizička sprema: "Spremam se tijekom cijele godine, sviđa mi se to što radim i volim pokazivati svoje umijeće po cijelom svijetu. Mislim da je moj nastup prošao dobro, iako mislim da sam imao i bolje nastupe" - komentirao je.

U toj nesvakidašnjoj disciplini Soto drži čak četiri svjetska rekorda koje je osvojio u Madridu, Milanu, Rimu i Istanbulu. On putuje svijetom i pokazuje svoju vještinu, a za svoj talent kaže da izaziva wow efekt i hvatanje za glavu od nevjerice: "Osjećao sam se vrlo ugodno, mislim da je to izvrstan program i ne bih ništa mijenjao, kao prvi doajm, mislim da sam bio dobar" - komentirao je Soto svoj nastup na Supertalentu.

Propuštenu epizodu "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju