Nakon što je osvojio zlatnu ulaznicu u polufinale Supertalenta sjajnim nastupom potvrdio ju je!

S najvećim brojem glasova publike mladi virtupz Martin Kutnar plasirao se direktno u finale showa.

''Jednostavno ne znam opisati to, pokreti su mi bili svugdje, emocije su doslovno prštale i to kad pršti iz vas jednostavno niste svjesni. To je neopisivno riječima.'' kazao je Martin.


 

''U glavi mi je već slaganje finala jer mislim da nastup u finalu treba biti još puno bolji da publika vidi da ja imam određeni uspon u showu, pa da bude još više glasača. U glavi već počinjem slagati opcije.'', podijelio je s nama Martin nakon sjajno odrađenog nastupa. 

Martin je priznao da je u trenutku kada se prijavio u showu mislio kako će imati tri nastupa, da bi kasnije, kako kaže, shvatio da ih ne mora nužno biti tri.''Zabrinuo sam se pa sam dao sve od sebe u polufinalu da dođem do finala!'' dodao je. 

O svojoj konkurenciji u prvoj emisiji kaže: ''Kada sam vidio članak tko će sve nastupiti, ja sam se prepao. Svi su bili jako dobri i nisam uopće očekivao da ću ja proći.'' 

U polufinalu Martin je koristio loop, pa smo tako u isto vrijeme mogli čuti i njegovu izvedbu na harmonici i na čelu. ''Loop mi je jako riskantan. Ja do zadnjeg trenutka nisam znao da li ću uopće završiti točku. Zapravo ovisite o nekoj spravici i još svirate s rukama, a nogama upravljate tom spravicom. Znači, svirate sa sva četiri uda. Presretan sam!'' objasnio je Martin.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju