Majstorica visina na svili.

 c

"Još uvijek sam u šoku, ali polako sam već pod sljedećim adrenalinom pošto moram da spremim sljedeći nastup za dva tjedna. Tako da će biti onako uzbudljivo", otkrila nam je Ana nakon proglašenja finalista.

Podijelila je s nama i kako se osjećala dok je čekala hoće li prozvati njeno ime. "Jedan adrenalin, ali kod mene nažalost uvijek prvo pomislim negativno, pa onda kad se desi kao što se desilo večeras to je nešto fantastično. Nešto što ne mogu da kontroliram niti da objasnim riječima", objasnila je.

Plesnim točkama u Supertalentu želi potaknuti sve one koji se time žele baviti, ali se do sada nisu usudili. Smatra odličnim to što ples konačno dolazi do neke malo veće razine. "To je rad, trud, trening, odricanja - sve zajedno", dodala je Ana.

Kad zamišlja sebe u ulozi ovogodišnje pobjednice Supertalenta taj potencijal i nagradu uložila bi u svoj studio s visinama u kojemu bi mogla sve cirkuske discipline pokazivati ljudima, organizirati radionice, možda poneku predstavu. Bila bi doista kreativna.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju