Veliko finale!

Veliko finale sedme sezone Supertalenta gledatelje očekuje večeras u programu Nove TV od 20 sati u kojemu ćemo doznati tko će se od 12 finalista okititi laskavom titulom pobjednika i sa sobom odnijeti novčanu nagradu od 200 tisuća kuna.



Napeta atmosfera u studiju vlada od samog jutra, a kako izgledaju zadnje pripreme pred nastup gledatelji će moći još jednom doznati u emisiji 'Backstage s Miom' na YouTube kanalu Nove TV. Mia će i ovoga puta sa svojim timom donijeti dašak atmosfere iz čekaonice, porazgovarati s kandidatima, ohrabriti ih pred nastup, a s nekima se i upustiti u izazov. Tako će natjecatelja Stevija Starra izazvati da proguta jedan predmet veličine kolača kojega će Mia pokušati progutati.

Svi vjerni gledatelji također će i ovoga puta svojim komentarima moći sudjelovati u emisiji, a one najkreativnije Mia će nagraditi poklon paketom.

Osim s kandidatima, Mia će porazgovarati i nekim članovima produkcijskog tima, sa žirijem i voditeljima te dočekati pobjednika sedme sezone Supertalenta.

Ne propustite veliko finale showa večeras od 20 sati i svakako zavirite u najpoznatiji backstage na svijetu s našom Miom!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju