Supertalent prikovao više od 630 tisuća gledatelje uz ekrane.

Sedma sezona hit showa 'Supertalent' na male ekrane ušla je u velikom stilu, predstavila je nove talente te je prvu epizodu u prosjeku pratilo više od 630 tisuća gledatelja, odnosno emisija je ostvarila 43,7 posto udjela u gledanosti. Ovim sjajnim rezultatom 'Supertalent' zauzeo je tron najgledanijeg programa dana, a u odnosu na prvog konkurenta u vrijeme emitiranja bio je čak 251 posto gledaniji.

Odmah nakon Supertalenta, drugi najgledaniji program dana bio je Dnevnik Nove TV kojega je pratilo više od 520 tisuća gledatelja, a ostvario je udio u gledanosti od 38,1 posto.

U prvoj epizodi gledatelji su vidjeli devet točaka, ali i doznali tko je sigurni polufinalist – pjevač Marko Antolković koji je nastupivši s pjesmom Andrea Bocellija - Con te partiro oduševio žiri i zaradio zlatni gumb kojega je stisnula Martina. Osim Marka, svojim vokalom oduševila je i Stella Scholaja, dok je pjevač Živko Gašpar dobio četiri iksa od žirija.

Od plesača smo u prvoj epizodi vidjeli sedmogodišnjeg Mehmeda Medu Nikezića koji je imitirao Elvisov ples te skupinu mladih i perspektivnih plesača iz skupine Universe dance crew. Posebno zanimanje izazvale su točke s pomalo neuobičajenim talentom. Malci genijalci je skupina djece od 4 do 12 godina, koji dolaze iz Splita, Šibenika, Rijeke, Osijeka i Zadra, bave se mentalnom aritmetikom, a svojim nastupom dokazali su kako i matematika može biti zabavna. Škot Stevie Starr oduševio je svojim umijećem gutanja stvari i vraćanja natrag, Nijemac Mr. Berllowski zaintrigirao je talentom pravljenja balona od sapunice, dok je žiri do suza nasmijao Ante Dragojević s plesom s obrvama.

Tko će još sve stati na najpoznatiju pozornicu svijeta te pokušati zadiviti žiri, ne propustite doznati već iduće nedjelje.



Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 29.9.2019.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju