Atraktivne akrobacije na zračnoj šipci, tajni agent koji spašava svijet i još puno toga donosi prva polufinalna Supertalent emisija!

Napetost uoči prve emisije uživo raste sve više, a prvih desetero polufinalista Supertalenta s uzbuđenjem očekuje stati na pozornicu i pokazati zašto baš njihov talent zaslužuje proći u daljnje natjecanje.

Budući da samo dva najbolja nastupa prolazi u finale, natjecatelji će morati dati sve od sebe i zabljesnuti u punom sjaju.

Ove nedjelje gledatelje se zasigurno zaintrigirati natjecateljica Anja Bijelić, koja je naklonost žirija stekla već na audicijama. ''Ja ne znam da sam vidjela ljepšu ženu! Ja sam toliko ljubomorna na tvoje tijelo, na tvoj izgled! Ti si toliko lijepa kada izvodiš ove točke! To što ti izvodiš sa svojim tijelom, ozbiljno mislim da je to senzacija!'' poručila joj je tada Maja. Za nastup u polufinalu, Anja priprema novu akrobaciju – ples na zračnoj šipci. 

Maleni Nino Avdić koji je osvojio srca žirija i gledatelja pokazavši da zna glavne gradove apsolutno svih zemalja na svijetu, u polufinalnoj emisiji svoj talent predstavit će u novom ruhu – postaje tajni agent 006 koji mora spasiti svijet od zlikovca koristeći svoj najmoćniji alat – znanje. 

Četveročlana ekipa stepera, poznatih kao Step boys u polufinalu također idu korak dalje. Osim što su na audiciji impresionirali nevjerojatnom brzinom stepanja, u prvoj live emisiji spajaju step i film Matix.

U prvoj live emisiji gledatelji će još imati priliku vidjeti plesača Marija Nebošenka, plesnu skupinu Trinity&co, glazbenika Dejana Ćosića te Martina Kutnara koji je osvojio zlatni gumb, pjevača Niku Milana, akrobate F&B acrobatics te mišićave dečke iz grupe Street workout Rugvica

Tko će od ovih deset polufinalista imati najimpresivniji, najkreativniji i najatraktivniji nastup te se tako izboriti za prolazak u finale, ostaje nam za vidjeti u nedjelju od 20 sati na Novoj TV

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju