Sudjelujte u anketi!

Iznenađenje prve emisije bio je iluzionist Staneli koji je svojim trikom s kartama, od kojih je jednu naposljetku „pretvorio“ u fotografiju Majinog sina, Maju toliko oduševio i rasplakao da mu je stisnula zlatni gumb. Zanimljiv nastup osigurao je i slikar iz Podgorice, Matan Vukčević, koji se predstavio talentom brzog slikanja kao spoja glazbe i slikanja kroz pokret.

 

Wow efekt žiriju i publici bez sumnje te također četiri glasa da osigurala je Brazilka Luana Cayres koja je nastup započela plešući sambu, da bi ubrzo kosu prikačila na visilicu te vrteći se u zraku izvodila cirkuske akrobacije. Četiri glasa da osvojila je i skupina iz TKD Marjan koja je borilačke vještine vješto upakirala u koreografiju i tako oduševila žiri. Od plesača u prvoj epizodi nove sezone vidjeli smo PK Korak iz Čakovca koji je svojom koreografijom izuo žiri iz cipela.

 

Žiri nije mogao sakriti ni svoje oduševljenje nastupom natjecateljice Azre Grljević iz Sarajeva, koja se predstavila orijentalnim plesom.Paletu emocija zasigurno je proživio žiri i tijekom nastupa natjecateljice Lucije Šarčević iz Prozor Rame koja se predstavila pjesmom Žute dunje grupe Indeks. Jedanaestogodišnji bećar Fabijan Kovačević iz Novske predstavio se vlastitom skladbom Ružo, Ružice te osvojio srca publike i žirija.

Za veselu atmosferu u studiju pobrinuo se slovenski boy band Polkaholiki koji su izveli pjesmu Miše Kovača Drugi joj raspliće kosu i to na harmonici! Osim zlatnog gumba, u prvoj epizodi vidjeli smo i četiri iksa. Supružnici Bianca i Roman odlučili su se za pjesmu Franka Sinatre My way koju je pjevao Roman dok ga je Bianca pratila na violini.

Quiz Maker - powered by Riddle

Propuštenu emisiju "Supertalenta" pogledajte besplatno  OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju