Pogledajte nastupe para koji je osvojio prvu desetku žirija.

Kuhar Mario i Mandarić i njegova mentorica Helena Naletilić iz emisije u emisiju na plesnom podiju pokazuju svoju borbenost, a to se posebno istaknulo u posljednjoj emisiji uživo. Helena je za uskrsno izdanje emisije kreirala koreografiju koja je oduševila i žiri i publiku. Strastvenom pričom koju su prenijeli kroz tango osvojili su i prvu desetku žirija u ovoj sezoni. Stoga se idemo prisjetiti njihovih nastupa i zajedničkog rasta od početka showa.

Mario je uz Helenu uskočio u plesne cipele i u prvoj emisiji uživo zablistali su na plesnom podiju. Nikad prije nije plesao pa je pomalo bio u strahu od nastupa, no pokazao je da su probe urodile plodom. Plesali su paso doble za koji su od žirija osvojili 25 bodova. Odmah na prvom nastupu žiri je zaključio da Mario ima neki coolness i izgleda jako opasno.

Uz pjesmu „Tango“ u drugoj emisiji uživo oni su plesali slowfox. Ta večer bila je u znaku nezaboravne godine, a Mario se prisjetio svojih nezaboravnih godina kad je otvorio restoran na Tajlandu. Na podij su donijeli nastup koji je razoružao žiri i koreografiju koja je letjela preko podija. Bili su kompletni, a Marko Ciboci istaknuo je da standardni plesovi moraju biti otplesani baš tako kako su oni to izveli. Za drugi nastup od žirija su osvojili 30 bodova.

Samo ljubav vladala je plesnim podijem u trećoj emisiji. Par odlične simbioze koji vješto prekriva sve nedostatke u treću emisiju je donio sambu. Mariova najveća ljubav je supruga Matea i upravo ona mu je bila nit vodilja ovog nastupa. Od žirija su za ovaj ples Helena i Mario osvojili 21 bod.

U duhu filma protekla je četvrta emisija uživo u kojoj su Mario i Helena na plesni podij donijeli štih poznate uspješnice „Od sumraka do zore“. Tad je žiri utvrdio da su oni kao par potpuno skladni te da je Mario pravi ziheraš koji nikad neće promašiti korak, ako se to kojim slučajem i dogodi vješto će prikriti nezgodu. Od žirija su za filmsku izvedbu rumbe osvojili 27 bodova.

Brzim ritmom cha cha cha Mario, Helena i gošća Matea, Mariova supruga donijeli su dašak Las Vegasa u studio. U trio ju je doveo suprugu da vidi kako je njemu svaki tjedan. Žiri se tada složio da ipak to nije njihov najbolji ples, no da Mario ima dobar scenski nastup koji mu uvijek pomogne. Osvojili su 19 bodova od žirija.  

Uskrsno izdanje emisije u kojemu je publika birala pjesmu i plesni stil bila je za Maria i Helenu pun pogodak. Zadatak im je bio izvesti tango, a Mario je tim odabirom bio prezadovoljan jer mu bolje leže standardni stilovi. Publika mu je ostvarila želju i on je doista zasjao na pozornici. To su potvrdili i dobri komentari žirija, a dobre komentare pratile su i ocjene te su tako Mario i Helena osvojili prvu desetku od žirija ove sezone! Ukupno od žirija i glasova publike osvojili su 44 boda.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju