Mario i Helena u drugoj emisiji uživo plesali su slowfox.

U prošloj emisiji skoro je pao, ali uspio se održati i sad dolazi spreman za nove uspjehe. Mario i Helena zadovoljni su prvim plesom. Jedna od Mariovih nezaboravnih godina je ona kad je otvorio restoran na Tajlandu. Kako Helena trenira Maria u dvorani, sad je Mario trenirao Helenu u kuhinji.  

"Jako se dobro nadopunjujete, bilo je tu sitnih nedostataka, ali zanimarit ćemo ih. Meni je važno da vi imate tu dobru simbiozu i to sve pokriva", započela je Larisa.

"Razoruža me sam nastup i ova koreografija naprosto leti preko podija - hvala Helena, ali apsolutno Mario i zbog tebe", poručio je Igor.

"Po meni jedan od kompletnijih parova večeras. Možda ti je izraz lica bio konstantan kroz cijeli nastup, a još više osjeti glazbu i pokret kroz taj izraz. Već si nas dovoljno izenadio, ali ima toga još", itaknula je Franka.

"Ja ne znam šta ova Franka priča jer standardni plesovi moraju biti baš ovakvi kako si ti otplesao. Molim te odi sad da ostanem u svojoj reputaciji", redao je Marko pohvale. Osvojili su 30 bodova žirija.

U prvoj emisiji uživo Mario i Helena skuhali su nam paso doble. „Ima mjesta za napredak, ali bilo je to dobro, imaš neki jak coolness. To je to zasad“, komentirao je Igor Barberić Osvojili su 25 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju