Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Eskalacija beogradskih prosvjeda: ‘Provjereno’ donosi intervju s glavnim osobama, s čovjekom zbog čijeg su premlaćivanja prosvjedi i počeli - Borkom Stefanovićem, Zoranom Stanojevićem, urednikom RTS-a kojeg građani optužuju kako je servis vlasti te vođom desnice Boškom Obradovićem, predstavnikom radikala koji na građanskim prosvjedima žele zaraditi političke poene.

Analno silovana: Ispovijest žrtve predatora koji je tijekom služenja kazne zatvora zbog drugog silovanja koje je počinio - tražio da ga se kastrira! Zahtjev je odbijen, on izašao na slobodu, a ‘Provjereno’ donosi priču žene koja ga je imala nesreću sresti.

Dramatična snimka intervencije pakračkog Centra za socijalnu skrb u udomiteljsku obitelj: udomiteljima oduzeli status, ali štićenice im ostavili.

Čovjek od riječi: dvojici braće, Marku i Nikoli, izbornik Zlatko Dalić ispunio je još jedan san, obećanje koje im je dao. Pozvao ih je da pomognu trenirati Vatrene uoči susreta s Azerbajdžanom.Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 21. ožujka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju