Više saznajte u ovotjednoj emisiji 'Provjerenog'.

Provjereno istražuje: Prijeti li deložacija gotovo 2500 obitelji zbog novog zakona o najmu? Je li državni tajnik Ministarstva graditeljstva u sukobu interesa, kao i sam vlasnik stana u kojem je bio zaštićeni najmoprimac? On tvrdi sam je iselio, bivši stanar pak: „To je laž, izbačen sam na silu!“

Provjereno donosi nesvakidašnju priču o čovjeku koji pokušava spriječiti rad tvrtke za proizvodnju povrća - baca se pod kombije, razbija šofer šajbe, izaziva tučnjave, pali plastenike.

Narudžbe kolača za Božić, karmine, poslovne partnere, pa čak i u Ministarstvo i to sve na račun studenata. Radnici koji ne rade ništa, a dobivaju plaću, izmišljena radna mjesta. Provjereno je istražilo malverzacije u zagrebačkom SC-u!

Ekipa Provjerenog istražila je što kada briga o starim i nemoćnim roditeljima padne na leđa djece. Ne mogu ostvariti pravo na status njegovatelja niti dobiti bolovanje na račun roditelja, ali zato je zakon propisao kaznu za njihovo zanemarivanje!



Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 22. veljače u 22:30 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju