Više saznajte u ovotjednoj emisiji 'Provjerenog'.

Uvijek ista mjesta, iste kuće pod vodom. Naša ekipa u kućama u koje ulaze zmije u Kosinju. Ima li smisla iz godine u godinu plaćati odštete? Što se treba promijeniti u sustavu zaštite od poplava?

Uzimala je novac namijenjen sirotinji sebi. Optužnica je podignuta, ali ona i dalje radi. Sada smo je uhvatili u novoj aferi - socijalna radnica CZSS Beli Manastir potpisala postupak lišavanja poslovne sposobnosti zdravog čovjeka zbog imovine.

Godinama umjesto da država rješava problem - ona potiče stvaranje novih! Stanovnici Novog Vinodolskog na rubu očaja - konji im izlijeću pod aute i to zbog nemarnih vlasnika koje država nagrađuje poticajima.

Šesteročlanu skromnu obitelj Brajković upoznali ste prije godinu dana. U trošnoj kućici, gdje je ručnikom zakrpan razbijen prozor, plastične vrećice ugurane umjesto crjepova, gdje su podovi bili ledeni, ali nisu zato vaša srca. Još ste jednoj obitelji omogućili dom o kakvom su maštali.



Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 22. ožujka u 22:30 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju