Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Provjereno nastavlja istraživati lažne diplome: Ana Malbaša došla je do posrednika koji se nalazi u policijskim dokumentima, ali drzak i samouvjeren i dalje radi, a u zamjenu za diplomu tražio je seksualni odnos!Svi problemi zdravstvenog sustava! Napadi na medicinsko osoblje, odlazak liječnika, propusti u liječenju imaju zajednički nazivnik - štednja. Reporter Provjerenog Ivan Čorkalo istražio je štedi li se na životima hrvatskih građana.

Ona želi dostojanstveno umrijeti i zato je potpisala ugovor s klinikom za eutanaziju. Kako je iščekivati kraj života u emotivnoj priči Alenka Čurin Janžekovič ispričala je Mati Barišiću.

Dječak wunderkind! S devet godina upisao je fakultet, a izmjeren mu je najveći IQ kojeg je uopće moguće mjeriti. On je genijalan um koji planira promijeniti svijet. Maruša Stamać upoznat će vas s nizozemskim čudom od djeteta, Laurentom Simonsom. 

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 14. veljače na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju