Valentini Brajković, djevojci koja se pomirila da nikad neće postati ono što želi, stigla je ponuda za posao iz snova.

Često kada nekome zajedno pomognemo i omogućimo novi lijepi dom, umjesto starih trošnih kućica, jedno pitanje nekako ostane visjeti u zraku – kako dalje? Kako će plaćati režije u novoj kući, kako financirati taj novi život koji smo im omogućili? I nismo ni stigli to izgovoriti na glas, divni su nas ljudi već preduhitrili. Valentini Brajković, djevojci koja se pomirila da nikad neće postati dizajner interijera jer za to nema novca, stigla je ponuda za posao iz snova.

Valentina je isprva bila u šoku, nije mogla vjerovati da se netko ponudi pomoći joj da ostvari svoje snove. Ona je samo željela pronaći posao kako bi pomogla roditeljima.

Renata Grubešić, vlasnica restorana, odlučila je pružiti Valentini priliku da ostvari svoje snove i pomoći mladoj djevojci koliko god može. „Osjetljiva sam na takve socijalne situacije i socijalne slučajeve. Upravo iz tog razloga i ponukana tom situacijom sam bila slobodna javiti se vašoj emisiji i ponuditi maleckoj posao“, objasnila je Renata svoje namjere.

Za početak će Valentina pomoći Renati s radom u restoranu. Valentina je završila cvjećarsku školu i izrazila želju da se jednog dana bavi dizajnom interijera. Renata je, kao organizator i dekorater vjenčanja i evenata, voljna naučiti Valentinu i tom poslu kako bi joj što više pomogla u ostvarenju snova. I ne samo da će joj prenijeti vlastito znanje, Renata Grubešić Valentini je spremna platiti i školovanje ako Valentina iskaže želju za ostankom u Renatinom timu.

Propuštenu epizodu emisije Provjereno pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju