Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Dramatičan apel očajnih roditelja: sin nam je ovisan o osvježivačima! Istražujemo zašto se ta opasna sintetička droga i dalje legalno prodaje u trgovinama?

Kakva mirovinska reforma, kada poslodavci uopće ne uplaćuju doprinose za mirovinsko! Ministar Marić odgovara na naša pitanja! Kako to spriječiti i tko će tim ljudima vratiti izgubljene godine staža?

Kontroverzni psihijatar, pomagač serijskog prevaranta Tite Gubića- zaposlen u Zadarskoj hitnoj. Tim smo tragom krenuli u zadarski sanitet i otkrili još luđu situaciju. Voditeljica saniteta na svim prošlim poslovima dobivala otkaze zbog krađe, a kolege optužuju krade i dalje!

Čini li odijelo čovjeka? Nažalost da, čak i kada je riječ o preslatkom dječaku ili djevojčici! Napravili smo eksperiment. Dijete samo na cesti- tko će mu pomoći. A što kada je dijete prljavo i zapušteno? Snimili smo poražavajuće reakcije prolaznika.

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 08. studenog na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju