Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Prošlotjedni požar u zagrebačkoj tvornici Pan papir uznemirio je građane. Godinama ukazuju kako se krši zakon, pitaju se: Mora li doći do katastrofe? Zašto je bivšem gazdi Marinku Mikuliću ignoriranje zakona ove zemlje toliko dugo polazilo za rukom?

Uslijed zaoštravanja migrantskog pitanja i porasta ksenofobije, Austrija zatvara džamije i najavljuje protjerivanje 60 imama. Bili smo u Beču kako bi doznali pozadinu toga.

Kada država štedi - uzima od onima kojima je pomoć najpotrebnija! Alisa Šimić već jednom je povela u borbu protiv države koja nema sluha i izborila se za status njegovatelja zbog nepokretnog supruga i nema ni ovoga puta namjeru odustati na najavu smanjenja fizikalne terapije.

Zašto je, ono što je djeci posve neprihvatljivo, odraslima normalno? U ovotjednom izdanju Provjerenog pogledajte eksperiment kako djeca reagiraju kada za isti posao djevojčice i dječaci ne dobiju istu nagradu.Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 21. lipnja na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju