Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Slučaj s Paga otvorio je Pandorinu kutiju u slučaju rada centara za socijalnu skrb. Ovoga tjedna 'Provjereno' donosi snimku koja sablažnjava: četverogodišnje godišnje dijete luta samo šumom i vrišti. Susjedi godinama prijavljuju slučaj, a 'Provjereno' istražuje: je li problem u Centru, što su smjeli napraviti, a što su napravili i gdje sustav zakazuje?



Stočari na nogama: njih stotinjak preko noći izbrisano je iz sustava korisnika zemlje. Istovremeno, jedan čovjek nije, a on je otac ravnateljice Agencije za plaćanje u poljoprivredi. To nije jedina afera u Agenciji, svojedobno je ravnateljica sama sebi isplatila poticaje pa je nakon otkrića slučaja vratila novac.

Nakon dvije godine istraživanja i priče 'Provjerenog' podignuta je optužnica protiv tate Slavena Vujića!

Uhićenja na granici: U akciji „Brend“ pali carinici koji su propuštali švercere i zauzvrat dobivali novac. Akciju su provele službe bosanskohercegovačke SIPA-e, ali što je s hrvatskom stranom? Ovoga tjedna 'Provjereno' donosi slučaj čovjeka koji šverca inkubatore za piliće iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku. Zašto naše institucije ne reagiraju?

Priča koja vraća vjeru u ljubav: barba Šime svakoga je dana posjećivao svoju suprugu u bolnici, iako ga ona često zbog Alzheimera ne bi prepoznala. Mjesec dana nakon što je preminula, barba Šime pokucao opet na vrata odjela gdje je dolazio svakoga dana sa plemenitom željom da volontira.

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 07. ožujka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju