Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

'Provjereno’ donosi: Godinama ne može dobiti ono što mu po zakonu pripada - invalidska kolica, a onda je reportažu o braći Okanović pogledao on, čovjek koji se i sam lavovski bori za svog brata. Cijeli svijet zna njegovo ime i njegove sportske uspjehe, ali sada će upoznati i velikodušno srce Darija Srne.

Tri godine od reportaže o Bosi, 'Provjereno' istražuje kako sada posluje: Radnici se žale na nemoguće uvjete u pekari, pa je počao zapošljavati Nepalce i hvaliti se time kako ti ljudi traže samo vodu, struju i krevet, a naši puno filozofiraju i nisu naučili na muke.

'Provjereno' donosi i priču o borbi sa sustavom: Roditelji njegovatelji godinama upozoravaju na preživljavanje sa 2500 kuna i sada su odlučili reći: 'Dosta je!'

Ekipa 'Provjerenog' snimila najljepšu priču ovoga Božića: Devetogodišnja Marta preboljela je leukemiju i zato je iz zahvalnosti organizirala najljepšu humanitarnu akciju koju ćete vidjeti. Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 19. prosinca na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju