Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Večerašnje Provjereno gledateljima donosi neke svoje već ispričane priče, koje će, u svijetlu novih okolnosti u kojima se svijet sada nalazi, gledati sada posve drugačijim očima. Gledatelji će se tako prisjetiti eksperimenta kojeg je Provjereno napravilo kako bi dokazali koliko daleko lete kapljice zaraze kada netko kihne.

Potom će, budući da je nedavno poništen ugovor kao i brak koji je Tito Gubić sklopio s dementnim starcem te je odlučeno da se kuća vrati obitelji, ponovno imati priliku vidjeti tu bizarnu priču o muškarcu koji je mijenjao spol samo kako bi nesmetano varao.

Gledatelji Provjerenog će imati priliku i vidjeti kako izgleda dan s trenutačno nacionalnim herojima, medicinskim sestrama, snimljen prije nekoliko godina na jednom od najzahtjevnijih odjela: onkologije na Klaićevoj bolnici.

Također, ekipa Provjerenog podsjetit će i na ono najvažnije u životu: odnos prema najmilijima. Pokazat će eksperiment koji su snimali kako bi sve nas podsjetili na čemu sve trebamo biti zahvalni u životu.

Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju