Istraživačka emisija Nove TV svakog četvrtka priča priče koje moraju biti ispričane i mijenja društvo u kojem živimo nabolje.

 Ekskluzivno s mjesta gdje hrvatska kamera nije bila godinama. Fotoreporter Zoran Marinović u pojasu Gaze. Kako izgleda život na granici, gdje svakoga petka demonstracije odnose nove žrtve. Među njima i najpoznatiji palestinski nogometaš kojega je snajper pogodio u obje noge.


 

Vrijeđanje, psovanje, cirkus! Što se to događa na političkoj sceni? Umjesto da rade ono za što su izabrani oni nas zabavljaju, nasmijavaju ili pak zgražaju.

Od pokojnog je oca naslijedila je stari automobil. Nije ni slutila kakvu će joj dramu to od života napraviti. Otac je bio jamac za kredit a dužnik nije plaćao jer je i on bio jamac. Sve češće ljudi odustaju od nasljedstva zbog dugova.

Priča 7godišnjeg dječaka potresla je regiju. „Drugari u školi me zovu strašilo!“ Kada je izgovorio ove riječi koje slamaju srce, dogodilo se čudo. Javio se liječnik koji će mu ispuniti san.

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 03. siječnja na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju