Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

'Provjereno' ekskluzivno razotkriva što se događa u salonu za masažu. Ekipa emisije snimila je 7 klijenata koji su ušli, a nakon pola sata zadovoljni izašli. A onda smo nabavili i broj. Doznajte što je rekla kada je otvorila vrata reporteru 'Provjerenog', odjevena samo u štikle i čipkasto rublje.Imovina ministra Tolušića: Rekao, pa porekao, a zapravo nije govorio istinu. 'Provjereno' otkriva veze između tvrtki koje su gradile, prodavale i radile na ministrovim posjedima. Na listi imena nalaze se uvijek ista imena i isti likovi.

Donesen je novi zakon, ali su taksisti, čini se, pronašli nove rupe u njemu. Ekipa 'Provjerenog' otišla je s dokazima pred dva ministra i pokazala im što su otkrili.

Povodom majčinog dana jedna je kćer htjela vidjeti osmijeh na maminom licu i to takvom sitnicom da se srce prepolovi. Mama Mara, poštena, ponosna, vrijedna, žena stijena. Dirljiva priča o majčinoj ljubavi koja nema granice.

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 16. svibnja na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju