Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Štrajk u špici sezone! Pilotima i mehaničarima prekipjelo – 'Na našim leđima se prelama štednja, a što je s lošim potezima uprave zbog kojeg je Croatia Airlines izgubila milijune?' Ekskluzivno objavljujemo kaznenu prijavu podnesenu protiv bivše uprave!

4 je raka imala i 4 raka pobijedila! Liljana je sada korisnica imunoterapije, revolucionarnog otkrića u medicini, pomoću koje je moguće pobijediti rak! Istražujemo: zašto je stopa izlječenja u Europi u porastu, a mi smo daleko ispod tog prosjeka?

Najveći strah svakog roditelja djeteta sportaša. Na turnire ih ne voze profesionalni vozači jer nemaju novca, već treneri, a nesreće su zbog umora česte! U prošlotjednoj nesreći izgubljena su dva života.

Teško za povjerovati da postoji takvo stvorenje poput vjeroučitelja Kreše. Toliko neiskvaren i dobar, da su njegovu dobrotu iskoristili: plaća tuđe kredite. Spavao na livadi, živio sa 4 kune na dan, ali nikome ne zamjera, nikoga ne mrzi, svima je oprostio!

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 14. lipnja na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju