Više saznajte u ovotjednoj emisiji 'Provjerenog'.

 Švicarska mu dala azil, a Hrvatska ga zatvorila i sada mu prijati izručenje Turskoj. Sudbina četveročlane obitelji, žene i dvoje djece koja čekaju svog tatu u Švicarskoj, i Nuretina Orala koji čeka u osječkom zatvoru - sada leži u rukama jednog čovjeka, ministra Bošnjakovića.


 

Dobio je primamljivu ponudu koju nije mogao odbiti - da za 30.000 eura postane Dinamov dioničar. Jedini problem jest što Dinamo nije dioničko društvo. Provjereno istražuje prevaru iza koje stoji osoba koja se predstavlja kao Zlatko Mamić.

Provjereno donosi priču o obitelji koja strepi od gubitka krova nad glavom: neizvjesne trenutke prije javne dražbe te strahovanje od mogućnosti da će završiti na cesti i da će im stan, koji su platili 60.000 eura, biti prodan za par desetak tisuća kuna.

Koliko slučajeva pokojne djevojčice Nore Šitum i udruge „Hrabro dijete“ se moraju dogoditi prije nego se uvede red u rad humanitarnih udruga? Provjereno istražuje gotovo identičan slučaj - novac skupljan u ime 14-godišnje Marijete Bugarin, njezina majka tvrdi, udruga „Volim život“ je zlorabila.

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 18. siječnja u 22:45 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju