Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

'Provjereno' donosi priču o načelniku općine Čeminac čija nevjenčana supruga vodi knjige za općinu. Njezin je sin direktor komunalnog poduzeća, a njegov jedan sin zaposlenik komunalnog. Općina načelniku sufinancira kredit u švicarskim francima, a sufinancira i obojici sinova kredite za stanove.



Uhićen je zbog svodništva prije dvije godine, pa pušten na slobodu, a optužnica još nije podignuta. Za to vrijeme, Talijan se baca opet u isti biznis i vrbuje iste žrtve! Dvije djevojke koje su se iščupale iz pakla prostitucije odlučile za ‘Provjereno’ ispričati svoju priču i pomoći zaustaviti ga.

Šokantne fotografije djece s mentalnim poteškoćama vezane za radijator i namještaj potresle su cijelu regiju, a ekipa emisije ‘Provjereno’ češlja pozadinu cijele priče. Ekskluzivno za ‘Provjereno’ tajni insajder iz Zavoda Pazarić progovara o kriminalu iznutra i otkriva kako su se krale donacije i meso, namještali poslovi te kako se zapošljavalo preko veze!

Dok se kod nas priča o uvođenju tableta u škole, u zapadnim zemljama se izbacuju iz škola zbog zabrinjavajućih rezultata! Pametni telefoni zapravo oduzimaju pamet, a znanstvenici progovaraju o štetnim posljedicama na mozak poput ozbiljnog smanjenja kognitivnih sposobnosti, smanjenja koncentracije i u konačnici digitalne demencije!

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 28. studenog na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju